Sous-vide vaření
Sous-Vide vaření je poměrně moderní metoda přípravy masa, ryb, zeleniny nebo například vajíček. Jedná se o přípravu pokrmů ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Cílem je zachování přirozené chuti, šťávy a textury potraviny.
Potraviny je potřeba zavakuovat do speciálního plastového sáčku pomocí vakuovačky.
Nejprodávanější
-
2 390 Kč
1 975,21 Kč bez DPH -
ProfiCook SV 1112 pomalý hrnec 8.5l,sous vide POŠKOZENÝ OBAL – Skladem1 799 Kč
ProfiCook - SV 1112 - Sous Vide hrnec pro pomalé vaření
1 486,78 Kč bez DPH
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem